Djurön

Så äntligen har vi blivit med bil och idén/projektet med att utforska naturen runt Norrköping blir betydligt lättare. Första stoppet blev det fantastiska Djuröns naturreservat dit vi har pratat om att åka tillsammans länge. En gång i tiden en ö med framförallt hjortar som tillhört det närliggande slottet Bråborg, idag en halvö med betesdjur, mäktiga ekar, björk och hasselskogar.

Hälsa havet

Har köpt en ny kamera, eller ny för mig, gammal för världen. Tänkte ta upp det analoga igen och åka till västkusten med familjen över helgen. Kom att tänka på ett par andra bilder med film och familj vid ett par klippor tagna för ett par år sedan. Där och då var det Åland och cyklande och märkligt midsommarfirande. Det var inte lika varmt som nu och kallare i havet, och jag minns att jag tänkte att alla öar och skär var spännande.

Spänd väntan

Uppdaterar hemsidan

Under veckan som kommer blir det lite uppdateringar här på hemsidan. De buggar som varit i gallerierna senaste månaden har tagits bort och lite nytt ska in. Bland annat att instagram har fått en egen flik i menyn och att man nu kan skriva kommentarer för varje inlägg i bloggen. Och numera går det att slajda sig igenom alla bilder och gallerier när man använder mobilen. Äntligen!

Till fots-till havs

Med lite semester finns det lite tid och väder för att vandra och komma ut på lite utflykter och äventyr. Där finns lugn, prasslande lövkronor, svalkande hav och tid för reflektion och inspiration. Just promenader eller utflykter har alltid varit en viktig del i mitt fotograferande, och det är oftast i rörelse och i naturen som jag hittar mina motiv. Denna dag var det varmt och ganska kämpigt emellanåt, men samtidigt väldigt vackert. Vi ser fram emot att utforska naturen runt Bråviken mer framöver.